Addition of a basement for parking purposes and creation of three dwellings.

Partial rehabilitation project introducing new construction

This building, dated most likely from the second half of the 19th century, was built for a single-family dwelling, extending throughout 3 floors.

The intervention joined this building with two other adjacent buildings and respective public areas.

A common garden and parking were likewise implemented.

The architectural characteristics were preserved and rehabilitated with the addition of a basement for parking purposes. There were three dwellings created.

EDIFÍCIO RUA DA LAPA 111

A partial rehabilitation project introducing new construction in a residential building.

Located at Rua da Lapa, 109-111, Lisbon.

Residential purposes on the 4 floors.

Construction area: 1030.10 m2

WORK

Beginning
September 2011
Final
September 2013